Achtmaal leesvoer voor wie snelst antwoordde

 

De gratis proefnummers voor Erfgoed Aalter die deze blog Knesselaars Nieuws mocht bezorgen aan vijf lezers die het snelst reageerden op een aankondiging van het eerste nummer van de tweede jaargang, waren snel bedeeld

Volgende personen kunnen even kennismaken met het erfgoedblad van de fusiegemeente: Greta Arnaut (Knesselare), Pieter Bockaert (Aalter-Brug), J. Decloed-Vervaek (Knesselare), Luc Van Yper (Montauban, Frankrijk) en Ann Van Renterghem (Knesselare). De vereniging voegde er uiteindelijk voor een klein podium dat net buiten de eerste vijf tijden viel: Romain Bogaert (Ursel), Anita Vlaeminck (Knesselare) en Vic De Jaegher (Lotenhulle).

Hebt u vorig stuk over Ergoed Aalter gemist? Klik HIER  U leest er ook hoe u eventueel zelf ook kunt abonneren.

Eerder verschenen artikels over dit onderwerp: lees Jaargang 2019, 1Jaargang 2019, 2  / Jaargang 2019, 3 en 4

 

Heel binnenkort starten we hier met de publicatie van historische teksten over Knesselare. Bronnen delen en voor de geïnteresseerden beschikbaar stellen, dat is de bedoeling, mits hier en daar een actualisering. Houd uw “boite” (elektronische brievenbus) dus in de gaten.

JvdC

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s