Wik speelt op 4 mei Eurovisie

 

Zaterdag 4 mei 2019 organiseert de muziekvereniging Willen is Kunnen haar tweejaarlijks groot lenteconcert. Het programma werd ingevuld rond het thema  WIK(it)’s EUROVISIE!, en is dan ook geïnspireerd op liedjes die het goed deden in het Eurosongfestival.

Voor de vocale invulling werd een beroep gedaan op een aantal Knesselaarse zangtalenten (Peter Versluys, Fee Loobuyck en Bie Van de Casteele)

De fanfare staat onder de leiding van Paul De Smet. Fien Van de Casteele dirigeert het jongerenenensemble van WIKit en de slagwerkgroep.

Zaterdag 4 mei 2019 om 20u in de Sporthal van Knesselare. Kaarten kosten 16 euro ((tien euro voor -18 jarigen) en zijn te koop via www.willeniskunnen.be

De Lenteconcerten in de sporthal startten in 1998 met een optreden van Koen Crucke. Nadien volgden een rist bekende artiesten (Johan Verminnen, Barbara Dex, Geena Lisa, Gunther Neefs, Sofie, Jo Lemaire …), maar ook veel lokaal zangtalent (Indian Cigars, koor muziekschool KMTO, …).

Een terugblik op het concertgebeuren binnen de fanfare met prenten uit de oude doos publiceerden we hier bij een vorige editie.