Hoera! Het leven begint bij zestig!

 

Zo oud als de eerste DAFkes zijn ze, de Knesselarenaars van 1959. “Het leven begint pas”, nemen ze aan. Of hoop doet leven. Een blik op de gelukkigen.

De 60-jarigen van Knesselare hebben mekaar nog eens gevonden. Er was eerst een ontvangst op het gemeentehuis in Knesselare, gevolgd door een receptie en daarna receptie en feestmaaltijd in het Biezemhof, “gelegen in groot Knesselare”, zo grapten de organisatoren. .

Meer info over dat jaar in dit artikel over 1959 in onze rubriek Gazettenpraat

Op de foto bovenaan: Johan Tanghe, Geert Arnaut (“met a-u-t of ’t es boefe!“), Chantal De Bruyne, Ronny Pieters, Luc Lanckriet, Gladys Van Den Kerchove, Franky Gussé, Marianne De Vreese, Irwin D’Hoore, Dirk D’Hooghe, Luc De Coninck, Rudy De Reu, Brigitte D’Hondt, Jean-Pierre Galle, Jean-Pierre Van Heyste, Ann Stock, Mia Wittevrongel, Nadine Tanghe, Marie Christine De Laere, Rita Van de Casteele. Onderaan: Claudine Mestdagh, Nadine Gyselbrecht, Martina De Muynck, Mia Van Den Kerchove, Martine Taghon, Myriam Arnaut,  Nicole Devreese, Christa Rodts, Kathleen Gyselbrecht.

Merkwaardig toeval: ook zestig jaar geleden was er extreme droogte en zwiepten de “taifoens” over de wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s