Withof wordt residentie

 

Er komt na zoveel stille jaren dan toch leven op de site van Het Withof. Het gebouw had een hele geschiedenis, als restaurant, als feestzaal met een prachtige tuin, als locatie voor ondergrondse bars, etc. Kortom, er viel wel wat te feesten. Maar uiteindelijk liep ook dit verhaal af. Binnen afzienbare tijd komt er een residentie op het domein.

Veel meer weten we er momenteel niet over, maar in de Stationsstraat van Aalter hangt deze affiche, die op zich dan toch een inkijk geeft in wat er komt: een residentie. Het beeld illustreert waar men op mikt.

We vroegen bij Mevaco naar wat meer toelichting over de planning (preciezere omschrijving van het project, stand van zaken en mogelijke chronologisch verloop of timing, aantal voorziene woon- of huureenheden, etc.), maar dat lijkt nog wat vroeg. “Momenteel kunnen wij nog niet veel kwijt over het project. Het is zo dat we met de gemeente de verschillende mogelijkheden bekijken.Het is niet alleen de bedoeling dat het een project wordt voor de mensen die er gaan wonen, ook de inwoners van Knesselare gaan van deze mooie locatie kunnen genieten”, zo zegt men bij het bedrijf.

Hieronder een korte terugblik op de prehistorie van Het Withof (foto’s PV). En helemaal onderaan hoe de residentie er volgens de promo van Mevaco zou uitzien.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s