Bibliotheek heropent op De Plaats

 

Vanaf dinsdag 16 juni kan lezend Knesselare weer in de eigen bibliotheek terecht. Die is verhuisd naar De Plaats, in het oude gemeentehuis (nu Contactpunt). Alvast een verhuizing die voor wat meer beweging zal zorgen in de dorpskern.

Zo’n 24.000 boeken werden van etiketjes voorzien. Een personeelslid zet de gebruikers op weg, op vertoon van hun lenerspas. Voortaan kan je in Knesselare ook werken kwijt via de inleverbus (rechts aan de trap). Opgelet: NIET in brievenbus links van de trap.

Het gemeentebestuur neemt in deze coronatijd strikte maatregelen. Een coronahost zal de bezoekers begeleiden en zorgen dat alles veilig verloopt. Ingeleverde werken gaan één week in quarantaine, de bezoektijd is beperkt tot één kwartier, het aantal bezoekers is gelimiteerd, ontsmet winkelmandje verplicht, verkorte opzoekingstijd internet, voorlopig geen leeszaalgebruik, betalen met Bancontact, liefst digitale reservatie.

Het Contactpunt Knesselare is open op:

  • maandag van 16.00 u tot 19.00 u;
  • dinsdag van 8.30 u tot 12.00 u;
  • woensdag van 8.30 tot 12.00 u en van 13.30 u tot 17.00 u;
  • donderdag van 16.00 u tot 19.00 u.

Voor de dienstverlening aan het eerstelijnsloket vraagt het bestuur vooraf een afspraak te maken, telefonisch op 09 325 22 00 of bij voorkeur digitaal via www.aalter.be > knop ‘Maak een afspraak’ > Maak een afspraak > Contactpunt Knesselare of via tel. 09 325 22 00.  De bib blijft de hele zomerperiode open.

De politie blijft voorlopig enkel te bereiken op het commissariaat in Aalter-centrum. Een afspraak maken kan via tel 09 325 23 00 of pz.aalter@police.belgium.eu. Er vinden voorlopig geen zitdagen van Woonwijzer plaats.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s