Drongengoed is er ook weer voor de mensen

 

Eindelijk is het zover. De voorbije week heropende en herademde het Drongengoed. Je kunt er al een tijdje weer wandelen, fietsen, maar nu kan je er ook weer genieten van hoeve en omgeving en van een glas op het terras. Openingsuren en contactgegevens vindt u hieronder op een affichette.

Toemaatje: Het was de voorbije weken nog rustiger in het Drongengoed dan op vredige momenten zoals dit er een was op het center court van ’t Drongengoed. Jeroom en zijn “biestjes”

“Dankzij Sandra, de nieuwe uitbaatster van de hoeve, kunnen we u de meest actuele affichette met correcte contactgegevens toesturen. Handig om die aan te passen in de contacten berichtgeving naar vrienden en kennissen (of mogelijke gasten), aldus Hugo Vermeren, secretaris van de vzw Vrienden van het Drongengoed.

“‘Missen jullie ook de koffie, het verrassende wijntje, het frisse pintje, den Tongerlo van het vat, het salaatje van het huis, de verse honing van Werner, de onuitputtelijke ontbijten, de Westmalle-trappist met het obligate bakje nootjes of schaaltje ‘sneukelvlees’. Weet dan dat je niet alleen bent!  Nog even vol houden….Hopelijk weldra bevrijdend nieuws voor ‘onze vzw-ankerplek”. Dat lazen we in een bericht van Hugo Vermeren kort voor de heropening van de eet- en drankgelegenheden begin deze week

Vorige dinsdag was het zo ver. Ook het Drongengoed kon weer worden bezocht, en er was veel volk op het terras. Met de nodige afstand. Maar zeker ook met de onvolprezen gezelligheid van dit “ware dorpsplein van Ursel en Knesselare“, zoals we deze unieke plek ook ergens anders hoorden omschrijven.

​Ter plaatse werd en wordt er vanzelfsprekend ook gewerkt aan de voorbereiding van de heropening van het infokantoor en de expo. Vloerstickers (aanduiding van 1.5 m afstand) werden aangebracht, nog meer veiligheidsmaatregelen volgen (plexiglas, mondmaskers, ontsmettingsmiddel…). Er zullen maximum twee mensen tegelijk (exclusief baliebediende) in het infokantoor aanwezig mogen zijn. Meer nieuws over die heropening volgt.

De vzw Vrienden van het Drongengoed kan je ook terugvinden op hun Facebookpagina met talrijke foto’s (in verschillende albums) en met actuele gegevens…  Hieronder de practica over de hoeve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s