Zestig, zeventig, tachtig … Op weg naar meer

 

Ook in 2019 zetten we een jaartje bij op onze teller. Het passeren van de “tientallen” is vaak een aanleiding om met leeftijdsgenoten even samen te komen voor een babbel, een feestje, een blij weerzien, maar ook wat melancholie. Dat is in Knesselare vaak het geval voor de 60-, 70- en 80-jarigen. Ook zo het voorbije jaar. We geven ze op een rijtje, met dank aan wie ons de namen bezorgde (zie onderaan). Foto’s aanklikken om ze te vergroten.

Op de foto Bovenaan: Johan Tanghe, Geert Arnaut, Chantal De Bruyne, Ronny Pieters, Luc Lanckriet, Gladys Van Den Kerchove, Franky Gussé, Marianne De Vreese, Irwin D’Hoore, Dirk D’Hooghe, Luc De Coninck, Rudy De Reu, Brigitte D’Hondt, Jean-Pierre Galle, Jean-Pierre Van Heyste, Ann Stock, Mia Wittevrongel, Nadine Tanghe, Marie Christine De Laere, Rita Van de Casteele. Onderaan: Claudine Mestdagh, Nadine Gyselbrecht, Martina De Muynck, Mia Van Den Kerchove, Martine Taghon, Myriam Arnaut,  Nicole Devreese, Christa Rodts, Kathleen Gyselbrecht.

De zeventigjarigen

Staande: Roger Vens, Marc De Muynck, Eric De Ruyck, Romain Hallaert, Luc De Muynck, Paul Veevaete, Bart Vandeweghe, Pierre Bisschop, Monique Willems, Gerard De Keyzer, Jeannine Leekens, Marcel Huyvaert, Luc Andries, Godelieve Knockaert, Martine Claeys, Noël Van Yperen, Monique Vanden Abeele, Herman Roelandts, Cecile Van Poucke, Liliane De Spae, Maria De Grande, Noël Bruggeman, Ani Wittevrongel, Marc Arnaut, Rita Callewaert, Linda Gussé, Godelieve Callier, Lutgarde Vermeire, Roland Verniest, Monique Hallaert, Willy Vansieleghem.

Zittend : Marie-Jeanne Banckaert, mevrouw Moerman, Francine De Muynck, Ingrid Saintobyn, Nelly Mattheeuws, Rita Van Yper, Gisèle Noppe, Gilbert Vermeire, Hilain Van Houcke. (Foto Marc Arnaut)

De tachtigjarigen

Bovenaan: Lucien De Kesel, Francine De Baets, Frida Vansieleghem, Arsene Hallaert, Cecile De Baets, Yvonne Goehals, Willem Martlé, Rosette Smessaert, Roger Van Hulle, Roland Neirynck, Gabriel Mouton, Roger Steyaert, Erik De Baets, Jerome De Loof, Andre De Buysser, Gracien Maenhout, Julienne De Prest, Robert De Baets, Juliette De Vlieger, Annie Verniest, Christiane Martens, Jeannine Van Kerrebroeck, Jona Cooreman

Onderaan: Martha De Sutter, Marie-José D’Hondt, Daniella Buyse, Gilberta Van Vynck, Suzanne Matthijs, Roland Neyrinck, Jan Martens, Anna Van Hulle, Frans De Baets, Cecile Gussé

Met dank aan Luc De Coninck (60), Marc Arnaut, Erné De Blaere en Ingrid Saintobyn (70), Jona Cooreman (80). Foto’s: Paul Verhoestraete (1 en 3), Marc Arnaut (2)

(zoals altijd: ergens een fout, of naam fout geschreven, laat het weten, we corrigeren de naam)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s