Knesselaars Nieuws: een duwtje in de rug?

 

Op 1 januari 2020 waren er op deze website/blog precies 519 artikels en 7.875 foto’s geplaatst. Met een duwtje in de rug kunt u er mee voor zorgen dat Knesselaars Nieuws ook in 2020 kan doorgaan. Met de focus op ons dorp. Dank.

In een vorig bericht gaven we een lijst van de meest gelezen artikels sinds we met dit initiatief zijn gestart.

We hopen u ook dit jaar met tekst en beeld te kunnen blijven informeren over de gang van zaken in ons dorp (actualiteit, geschiedenis en erfgoed, gazettenpraat, politiek, cultuur, sport, signalen uit de samenleving, geschiedenis en erfgoed, babbels met de mensen, etc…). In de loop van 2020 publiceren we ook materiaal uit publicaties die ooit over ons dorp zijn verschenen. Vanzelfsprekend blijven alle gepubliceerde artikels en foto’s beschikbaar. En zoeken naar namen of onderwerpen kunt u makkelijk via onze zoekrobot.

U kunt Knesselaars Nieuws helpen met uw bedenkingen, uw tips, uw medewerking aan de verdere verspreiding van deze blog in onze gemeente bij familie of vrienden, of bij ex-inwoners (stuur de link www.knesselaarsnieuws.net door). Of door artikels te delen op Facebook. Nieuwe lezers vinden rechts van of onder elk artikel een inschrijfvakje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s