Postbussen met een verhaal. Zin in een kleine quiz?

Zin in een kleine quiz? Zoek in onze prentenbak die enige unieke “Knesselaarse” brievenbus en stuur ons uw antwoord (het enige, Knesselaarse nummer op foto). Wie weet, vind je enkele dagen later een prijs in je eigen bus?

Met bekwame spoed werd snel een oplossing gevonden voor de dubbele straatnamen in Knesselare en Aalter. Er zullen ook her en der huisnummers veranderen. Hopelijk raken de nieuwe namen snel ingeburgerd en vinden ook postbodes snel hun weg naar de juiste bus.

De jongste dagen lazen we dat we – nu het almaar meer postpakketten regent – binnenkort grotere brievenbussen zullen moeten plaatsen. Is het straks zover? Dan hebben we een tip: plaats een originele brievenbus voor  uw deur en iedere brievenbesteller weet je gegarandeerd wonen.

Weg met die uniforme bussen, lijkend op een frigobox of milieubox. Laat je verbeelding de vrije loop en knutsel zelf een uniek exemplaar in elkaar. Rondfietsend in het Meetjesland kun je inspiratie opdoen, want je komt ze er in alle gedaanten tegen. Knesselare hinkt hier wat achterop, want we vonden er nog maar één die de naam ‘origineel’ echt verdient. Zin in een kleine quiz? Zoek in die prentenbak die enige unieke “Knesselaarse” brievenbus en stuur uw antwoord (het nummer op de Knesselaarse foto) door naar paul.verhoestraete@telenet.be. Wie weet  vind je enkele dagen later een prijs in je eigen bus?

Deze slideshow vereist JavaScript.