Nieuwe fotowedstrijd bij de buren

Het Bewonersplatform Ursel in Zicht organiseert een tweede fotografiewedstrijd, waarvan de mooiste beelden zullen verschijnen in een nieuw Fotojaarboek Ursel Bovenal.

Na het groot succes van het initiatief van vorig jaar en op algemeen verzoek, wil het bewonersplatform UrselinZicht een nieuw FOTOJAARBOEK URSEL BOVENAL uitgeven. “We behouden de traditionele ingrediënten, zoals Morries van den Dries, De Schijde e.a. wist-je-datjes over ons dierbare Ursel. Met kritische blik, zoals we dat gewoon zijn, kijken we naar onze politici en hun al dan niet scheve sprongen, naar belangrijke gebeurtenissen en de schoonheid van Ursel en zijn inwoners. Daar kan elke Urselnaar zijn visie in geven, want we doen dit terug via een fotowedstrijd”, aldus de organisatoren.

Deelnemen is gratis en kan voor twee categorieën:

1- URSEL 2021: beelden over gebeurtenissen, evenementen, vrijetijdsbesteding in coronatiijden, hobby’s, Urselnaren…Echt Urselse documentjes zeg maar, hoe Urselser, hoe beter!

2- URSELS ONDERWIJS: vroeger en nu! En dit is nieuw.  Heb je foto’s van onze prachtige school, leerkrachten, activiteiten of je liefste schat op zijn eerste schooldag, met of zonder masker. Of vond je tijdens de quarantaine in een doos of album nog klasfoto’s van peetje of meetje, van de jongens- of de meisjesschool, of het kakschooltje van toen? Bezorg ze ons of we komen ze halen, en scannen ze in.
Opgelet: de foto’s moéten te maken hebben met Ursel.

De organisatoren voorzien voor 600 euro URSELBONNEN prijzengeld. In elke categorie krijgt de winnaar een bon van 100 euro, de tweede 75, de derde 50 en drie vierdes elk 25 euro.
Deze bonnen zijn tot eind februari 2022 inruilbaar bij de Urselse middenstanders.

Deelnemen

Hoe deelnemen? Stuur je foto’s in tegen ten laatste 10 december 2021 naar fotowedstrijd_ursel@outlook.be
vergeet niet te vermelden: naam, adres en geboortedatum
opsturen als jpeg-bestand, liefst in volledige resolutie, foto’s mogen bewerkt zijn.

Wie (ook) deelneemt in de categorie URSELS ONDERWIJS, vroeger en nu:
* originele of ingescande foto’s binnen brengen bij Piet Lips (Urseldorp 17), Marc D’hooge (Urseldorp 34) of Ronny D’hooge (Urselsweg 214)
* als je liefst je foto’s laat ophalen of bij je thuis inscannen: bel Marc D’hooge 0488 87 91 64
Wat je nog moet weten:

Deelnemers moeten bevestigen dat ze kennis namen van het wedstrijdreglement (zie Facebookpagina van UrselinZicht en ter inzage in het kantoor van Piet Lips). De foto’s zullen beoordeeld worden door een onafhankelijke, vakkundige jury, bestaande uit vijf mensen met Urselse bindingen, onderlegd in fotografie. Het fotoboek zal verschijnen, begin 2022 en zal door UiZ gratis bedeeld worden bij alle Urselse gezinnen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s