Bizar Knesselare – Knipoog van de fotograaf (3/5)

 

Voor zijn reeks ‘Bizar Knesselare’ probeert Paul Verhoestraete al jaren het clichématig fotograferen van en in onze gemeente de doorbreken. Vandaag de derde van vijf afleveringen uit de reeks.

Tijdens de stille zomerweken – nu, ja …- maken we graag plaats voor en kennismaking met BIZAR Knesselare met deze derde reeks van een tiental foto’s van Paul. Noem het visuele knipogen van een fotograaf.

Paul: “Iedere foto heb ik een titel gegeven. Het zijn titels die meestal onmiddellijk bij het zien van het beeld of tafereel in mijn geest ontspringen en dan ook de reden zijn waarom ik de foto neem. Niets gekunsteld dus, gewoon spontaan op het gevoel. De mogelijkheden liggen echt niet voor het rapen, zeker als je dan ook nog zoekt naar een humoristische ondertoon en het werkgebied zich vooral onder er rond de kerktoren situeert. Als er iemand bij het zien van de foto’s eventjes een mondhoek optrekt, een wenkbrauw fronst of een onderdrukte vloek mompelt dan is mijn opzet al geslaagd”.

Een aantal foto’s uit de reeks verschenen eerder al op Knesselaars Nieuws (Paulspixels) en afgeprinte en vergrote beelden werden tentoongesteld in het vroegere gemeentehuis van Knesselaars.

Wie de eerste reeks foto’s heeft gemist, kan die  HIER (1/4) en HIER (2/4) bekijken.

Plaspauze

Symmetrie voor alles

God ziet u, hier liegt men niet

Er waren nu eenmaal geen zusters meer

Misplaatste hoogmoed

Overtuigende welkomstgroet

In ’t Ongemakkelijk Gemak

Moulin Rouge

Verborgen parel na afbraak

Recept voor vurig geloof

Facebookvolgers die alles in de grote diepte van Mark Zuckerberg zien wegschuiven, kunnen alle stukken van Knesselaars Nieuws vinden op de site http://www.knesselaarsnieuws.net. Nog handiger is meteen inschrijven op de blog door in het vakje hiernaast of onderaan eigen mailadres in te vullen. Dan ben je het snelst bediend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s