Corona: Aalter zet evenementen on hold

Om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, neemt Aalter vanaf donderdag 12 maart 2020 een aantal maatregelen. Het ontmoetingscentrum Kerkem gaat dicht. Het lokaal bestuur Aalter annuleert ook alle eigen evenementen en raadt ook andere evenementen af.

Het lokaal bestuur volgt de aanbevelingen van de federale en de provinciale overheid nauwgezet op. De gouverneur laat eerstdaags een politiereglement uitvaardigen, dat de lijnen uitzet en richtlijnen geeft voor de aanpak van het coronavirus in de hele provincie.

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluit het lokaal bestuur vanaf donderdag 12 maart ontmoetingscentrum Kerkem.
Om de kwetsbare groep mensen die gebruik maakt van de sociale maaltijden te beschermen, wordt een maaltijddienst aan huis opgezet. Wie daar gebruik wil van maken, kan contact opnemen met het OCMW (ocmw@aalter.be, 09 325 95 95).

Eigen evenementen on hold

Het lokaal bestuur raadt ook alle evenementen af waar veel mensen langdurig op een beperkte ruimte aanwezig zijn (1m2 per persoon) en annuleert ook zijn eigen evenementen en organisaties voor de komende weken.

De Toonweek van de Academie (16 tot 21 maart) en de ontvangst van de jubilarissen (27 maart) gaan niet door.

Het kasteelconcert van Graindelavoix in Poeke (zondag 5 april) wordt geannuleerd.

De organisatie van warme maaltijden van het OCMW wordt dus ook ‘on hold’ gezet.

Tickets voor het kasteelconcert van Graindelavoix blijven geldig voor een later concert.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s