Fee nu ook in liveshows in The Voice. Ook u kunt stemmen

 

Hop, Knesselare. Vrijdag 3 mei is het menens voor Fee in de eerste van de vier liveshows van ‘The Voice’. U kan Fee steunen met een sms’je. In de aanloop naar het programma geven we Knesselare nog een extraatje mee over ons rijke muziekleven.

De laatste zangduels werden vorige week uitgevochten. De kandidaten die vanaf deze week aantreden in de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn bekend. Na de Blind Auditions, de Knockouts en de Battles blijven nog 12 toppers over uit team Natalia, Alex, Koen en Bart. De liveshows worden voor alle kandidaten hun vuurdoop op het grote podium.

Als we goed zijn ingelicht zijn er nog vier liveshows in de komende vier vrijdagen (3, 10, 17 en de finale op 24 mei). Vanaf nu mag naast de jury nu ook het publiek meespreken.

Fee deed het prima in haar jongste zangduel prima… Hebt u het gemist? herbekijk hier

Fee zingt op vrijdagavond 3 mei haar nummer. Wilt u haar steunen, dan moet u bij de pinken zijn en SNEL reageren zodra er mag gebeld worden.

Steun Fee en stuur op het gepaste moment snel een sms het eenvoudige drieletterwoord: ‘FEE’ naar 6677.

Overtuigde supporters kunnen zelfs meerdere sms’jes versturen (0,75€/sms).

Het exacte stemmoment is nog niet bekend. Even kijken dus, want na de voorgaande selecties zijn er in de resterende liveshows alleen nog goeie kandidaten.

Toemaatje… Terug in de tijd

Muzikaal Knesselare buiten de grenzen en op grote podia of met eigen platen, zo vaak komt het nu ook weer niet voor. Daarom nog even terug in de tijd met wat hieronder volgt:

Muziek leeft in onze gemeente. Getuige hiervan het lange lijstje van Knesselaarse bands of groepen waar een Knesselaarse muzikant in meezingt of -speelt. We komen hier binnenkort op die rijkdom terug met nog een tweede artikel uit ons archief, en met een actuele stand van zaken.

Hieronder vindt u via een link het artikel ‘Muziek voorbij de grenzen‘ (verschenen in ons eerste boek over Knesselare, Babbels in de aders van ons dorp, 2011). ‘Van heavy metal en punk tot pop, rock en salsa‘…

KLIK HIER: Muziek voorbij de grenzen