Knesselaars Nieuws gaat zeker nog een jaar door

Na een paar weken vakantie zijn we er terug met “meer Knesselaars Nieuws”. We gaan tenminste nog een jaar door met dit initiatief. Daarna zien we wel weer…

Tot vandaag zijn er op de site afgerond bijna 300 artikels en 4500 foto’s gepubliceerd. Die worden verspreid en bewaard via onze blog www.knesselaarsnieuws.net en ook geplaatst via Facebook.

De info is gratis en dat zal ook zo blijven. Wel willen we via dit bericht de vele lezers danken die dit initiatief als sympathisant een duwtje in de rug hebben gegeven. Hierover voegen we regelmatig een infoblokje toe onderaan de nieuwe artikels die we plaatsen.

Knesselaars Nieuws is een initiatief dat al van bij aanvang kan rekenen op de gewaardeerde medewerking van Paul Verhoestraete, waarvoor dank. Dat geldt ook voor Luc De Muynck die meewerkt aan de sportrubriek.

De toekomst

Het is de bedoeling – bij leven en welzijn – om deze bron van informatie over politiek, sociaaleconomisch en cultureel leven in Knesselare ten minste nog een jaar open te houden. Wat daarna volgt, zien we dan wel.

Er zijn alvast nog veel onderwerpen en rubrieken die doorlopen (actualiteit, de rubriek gazettenpraat, cultuur, sport, prentenbakken, geschiedenis, politiek in de aanloop naar de fusie, etc…). Het is ook onze bedoeling om alles wat ooit over Knesselare is gepubliceerd – maar op papier niet meer beschikbaar is – digitaal mee te geven. Dat project wordt digitaal haalbaar met de hierboven vermelde steun van de lezers.

Voor tips, nieuwsmelding, reacties, opmerkingen, commentaar of kritiek, of voor suggesties kan de lezer altijd terecht op het adres janvdc@telenet.be

Dit weekend publiceren we weer een zestal artikels. Veel leesplezier. “Knesselare ter ere“.

Met vroegzomerse groet

Jan VdC