Basisscholen kiezen voor “worden wie je bent”

De Sint-Franciscus Basisschool maakte van de openingsdag van de Kloosterstraat gebruik om op vrijdag 22 september de voorgevels van de twee scholen te voorzien van een fotobanner met daarop de nieuwe leuze van de school. Het schoolteam bedacht de slagzin, de school liet de grote fotobanner maken door Angelique Martlé.

Foto: A.M.

“Met de slogan ‘Hier kan je worden wie je bent…‘, bedacht door het schoolteam, willen wij duidelijk maken aan onze kinderen en ouders waarvoor we staan”, aldus directrice Christa Devooght.”Dit betekent dat wij op onze school alle kinderen kansen willen geven om zich te ontwikkelen en te groeien met hun eigen talenten en mogelijkheden. Het schoolteam wil coachend deze groei bevorderen en ondersteunen en samen met hen van peuter tot tiener ‘Op Weg’ gaan’. Tientallen kinderen fleurden het gebeuren op.

 

 

 

 

 

Hieronder nog enkele beelden van dit evenement

Deze slideshow vereist JavaScript.