Kerstwensen met Wit Knesselare (Prentenbak)

Als de sneeuw niet tot bij u wil komen, zullen wij daar eens iets aan doen zie. We hopen u bij wijze van een kerstcadeautje een plezier te doen met een kerstwens en met ons fotopakketje “Wit Knesselare“, uit de Prentenbak van Paul Verhoestraete. Het adres van deze site is voortaan: http://www.knesselaarsnieuws.netWe wensen u en uw naasten aangename kerstdagen… en met een aantal uitspraken van wijze mensen als intro hopen we met u dat het nog eens warm wintert…

Als je tussen “de pakskes” door mocht twijfelen over datgene waar je mee bezig bent: Geluk is geen deur die naar binnen opengaat (Kierkegaard)

Als je dezer dagen rond de kerst- en nieuwjaarstafel filosofeert en discussieert met familie en vrienden en de bloeddruk stijgt: De vraag is niet hoe we de hemel op aarde tot stand kunnen brengen, de vraag is hoe we de hel zo beperkt mogelijk kunnen houden (filosoof Herman De Dijn)

Als je wilt weten waarom hier op deze blog/site nu en dan eens achteruit wordt gekeken: “Zonder te weten wat het verleden betekent voor het heden, is er geen beginnen aan het denken over de toekomst” (Jan Hertogen)

Als je wilt weten wat ons al bij al toch aantrekt in dit dorp: “Je komt hier altijd weer terug, van ik weet niet waar, en dan ligt dat landschap daar, alsof het op je ligt te wachten. Als een vorm van troost… zo is het leven nu”. (Jozef Deleu)

Als u zich al eens ergert over wat er hier te lezen valt, wees genadig, denkend aan deze woorden van Wim Helsen: “Prutsers zijn we allemaal. We modderen maar wat aan. En net daarin ligt de schoonheid, het aandoenlijke.”

Deze slideshow vereist JavaScript.