Cogetama-voorstelling Glen schot in de roos

 

De dansvoorstelling rond de vroegere Cogétama in Knesselare zou best wel eens een prima schot in de roos kunnen zijn. De eerste voorstellingen zijn volgeboekt. Er komen vier extra voorstellingen tegen het einde van het jaar.

Danser Glen Lambrecht werkt aan een dansvoorstelling die de geschiedenis van de Knesselaarse sigarenfabriek Cogétama moet vertellen. De voorstellingen gepland op 5, 6 en 7 november in het auditorium van het gemeentehuis in Aalter zijn ondertussen zo goed als uitverkocht. Maar er is beslist om nu ook in de kerstvakantie te spelen.

“Ik ben overweldigd door de positieve reacties en interesse in onze nieuwe productie”, zegt Glen Lambrecht. “Door het onverwachte succes van de eerste ticketverkoop, hebben het gemeentebestuur Aalter en mijn team beslist om mijn nieuwe productie Cogétama nu al te verlengen. De voorstelling zal vier extra data krijgen. Dit op zondag 26 december 2021 om 20 uur, woensdag 29 december 2021 om 20 uur, donderdag 30 december 2021 om 20 uur, en ook op zondag 2 januari 2022 om 14 uur. Ook dan in het auditorium van het gemeentehuis van Aalter.”

Tickets: http://www.glenlambrechtproductions.com.

Bestel HIER uw tickets

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s