Julie gaat Mediterraan

We proberen hier ook aandacht te hebben voor Knesselarenaars en voormalige inwoners van ons dorp die zich in de kijker werken. In maart publiceert “raw food chef” Julie Van den Kerchove alweer een nieuw boek: ‘Keto In 15 minuten mediterraan’.

Julie Van den Kerchove (Foto Feeling)

“Vlaamse breekt internationaal door met kookboek voor plantaardige keuken”. Dat was de koptitel boven een artikel over rawfoodchef Julie Van den Kerchove, dat we hier een kleine vijf jaar geleden publiceerden.

We hadden het hier toen over haar kookboek ‘Julie natuurlijk’, dat bij Uitgeverij Lannoo ook in het Engels werd vertaald (‘Vegan & Raw’). Julie noemde zichzelf toen een professionele raw food chef en schrijfster. Ze volgde eerder een opleiding aan het Living Light Culinary Institute in Californië en ging zich voltijds bezighouden met voeding, mede omdat ze als studente omwille van een ernstige ziekte haar voeding en levensstijl compleet wijzigde. Met succes.

Ondertussen publiceerde Julie al een vijftal boeken. Ze gaat dit keer voor combinaties van verse groenten, fruit en het beste wat de zee te bieden heeft, “de sleutel tot een lang, gezond en gelukkig leven”, aldus uitgeverij Lannoo. In  ‘Keto in 15 minuten Mediterraan’  toont ze hoe je de unieke gezondheidsvoordelen van het mediterrane dieet combineert met de kracht van gezonde vetten voor meer energie, een vlottere vetverbranding en een sterker immuunsysteem.

De lezer krijgt 21 gedetailleerde dagmenu’s (met boodschappenlijstjes) om de natuurlijke vetverbranding te activeren en van de koolhydraatarme keuken een duurzame, flexibele levensstijl te maken. “70 mediterrane gerechten die er aan bod komen, laten zich bereiden in minder dan 15 minuten en zijn gluten- en granenvrij, suikervrij, grotendeels lactosevrij en een combinatie van vegan, vegetarisch, vis en gevogelte”, aldus nog de uitgever.

Het boek telt 240 bladzijden, en verschijnt op 16 maart. Een gesigneerd exemplaar bestellen (25,99 euro) kan HIER
 
Meer info: HIER
 
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s