Achter glas glinstert Noah, als snoepgoed in een winkel

 

Mogen we hier op deze blog voor één keer het pad van de afstandelijkheid verlaten? Het kan je overvallen, geluk bij een ongeluk.

De trommeltjes roffelen, ’t gordijn gaat open..: “Welkom kleine Noah” dus, vierde kleinkind, na zus Mila en die andere jonge springers, Bob en Kobe. Noah kroop in deze dreigende tijd het gemaskerd leven in, achter de warme schutkring van een moederhuis.

Dit weekend gingen de deuren van het eigen huis weer even open. En – deze keer dan toch – meteen weer dicht. Maar achter glas glinstert Noah als snoepgoed in een winkel. Hout vasthouden en houden zo.

Blij voor mama Bie en papa Dieter, thuis, maar nog wel even “alleen”. Blij voor onze twee andere dochters, de fiere tantes en twee andere schone zonen Blij voor de familie en de maten.

Vandaag stuurden de apetrotse ouders een niet mis te verstane boodschap door, deugnieterig verpakt in een liedje uit een ver land. Met een mooie boodschap: Turn Off The News and Build A Garden (Lukas Nelson & Family)

We zullen ons best doen, zet de schop maar klaar. En als Noah groot en sterk is zullen we nog wel eens babbelen over dat nieuws en die tuin. We proberen het te combineren.

Jan en Gerda Sausenpan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s