Knesselare in het nest van 175.000 lezers

Nu en dan glipt er eens een Knesselaars verhaal binnen in de grotere Vlaamse media. Recent was dit het geval in Nest, een maandblad uitgegeven wordt door Roularta.
Nest is een lifestyleblad met vijf belangrijke redactionele pijlers: country living, huis en tuin, spijs & drank, hobby, mode & wellness. Het verschijnt sinds 2002. wordt gedrukt op een oplage van 175.000 exemplaren. Het blad trok naar ons dorp op aangeven van de fotografe Ann De Wulf. De tekst is van Peter Vandeweerdt, die voor zijn verhaal inspiratie vond bij onze dagbladhandelaar Geert De Groote in de Veldstraat.
Mooie tekst, mooie prenten en in een notendop een boeiend kortverhaal over schone plekjes, over ons verenigingsleven, over onze inwoners. De kwaliteit van de 25 beelden is om evidente redenen (PDF-kopies) niet optimaal, maar als kennismaking hopelijk voldoende. Wie het verhaal in betere kwaliteit wil lezen kan zich zo lang de voorraad strekt nog een exemplaar aanschaffen bij Geert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s