Bizar Knesselare – knipoog van de fotograaf (4/5)

Voor zijn reeks ‘Bizar Knesselare’ probeert Paul Verhoestraete al jaren het clichématig fotograferen van en in onze gemeente de doorbreken. Vandaag de vierde aflevering uit de reeks.

Oei …

Tijdens de late zomerweken maken we graag opnieuw plaats voor een kennismaking met BIZAR Knesselare met deze vierde reeks (4/5) van een tiental foto’s van Paul. Noem het visuele knipogen van een fotograaf.

Paul: “Iedere foto heb ik een titel gegeven. Het zijn titels die meestal onmiddellijk bij het zien van het beeld of tafereel in mijn geest ontspringen en dan ook de reden zijn waarom ik de foto neem. Niets gekunsteld dus, gewoon spontaan op het gevoel. De mogelijkheden liggen echt niet voor het rapen, zeker als je dan ook nog zoekt naar een humoristische ondertoon en het werkgebied zich vooral onder er rond de kerktoren situeert. Als er iemand bij het zien van de foto’s eventjes een mondhoek optrekt, een wenkbrauw fronst of een onderdrukte vloek mompelt, is mijn opzet al geslaagd”.

Een aantal foto’s uit de reeks verschenen eerder al op Knesselaars Nieuws (Paulspixels) en afgeprinte en vergrote beelden werden tentoongesteld in het vroegere gemeentehuis van Knesselaars.

Wie de eerste reeks foto’s heeft gemist, kan die  HIER (1/5) en HIER (2/5) en HIER (3/5) bekijken.

Stukje Italië in Knesselare

Christo was hier

Ecologisch utopia

Straalstroomoefening

Paraplu-beschermheilige

Fusie, dreiging of redding

Quarantaine-uilen

Tijdloze kerststal

Respectloos

Winterbanden

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s