Drie nieuwe terreinen voor populaire padel

Padel is hét nieuwe sportverschijnsel van het afgelopen jaar. Toegankelijk, speels en sociaal. Knesselare krijgt er drie terreinen bij. Voor een club  met ondertussen 300 leden is dat geen overbodige luxe.

Burgemeester en schepenen en drie voortrekkers van de padelsport in Knesselare

Op sportcomplex Flabbaert in Knesselare openden vorig najaar twee padelterreinen. We publiceerden HIER eerder al een bericht over het succes van padel in Knesselare met wat meer uitleg over de nieuwe sport.

De twee velden die er nu liggen zijn zo druk bevraagd dat het lokaal bestuur Aalter en TC Ludoviek verdere initiatieven nemen om deze populaire, nieuwe sport in Knesselare te laten groeien.

Aalter stelt de grond op het Sportcomplex Flabbaert gratis ter beschikking van de club. Het succes van padel is niet ten nadele van dat van de tennissport, maar een verschuiving naar padel is er zeker. Eén van de drie tennisvelden wordt binnenkort gebruikt voor de aanleg van drie nieuwe padeltterreinen.

De club telt momenteel zo’n 300 leden die 60 euro lidgeld betalen. Er staan op dit moment een 80 nieuwe kandidaat-spelers op een wachtlijst, waaruit na de opening van een ruimere accommodatie zal worden geput. Ook in Aalter worden vier nieuwe padelterreinen aangelegd.

De financiële middelen van de tennis- en padelclub Ludoviek worden ingezet voor aanleg van de nieuwe terrreinen, voor clubaccommodatie, afsluithekken, onderhoud en de traditionele clubkosten.

De opening van de drie nieuwe terreinen is voorzien voor half juli. Registreren en reserveren kan via Webstek Ludoviek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s