Fee stap verder in The Voice van Vlaanderen

Knesselare mocht twee zangeressen sturen naar The Voice van Vlaanderen. Fee Loobuyck is vanavond (vrijdag 12 april) voor een tweede keer te zien in dit populaire zangprogramma.

Een brokje Knesselare in The Voice van Vlaanderen? Jawel, tweemaal zelfs. In de voorbije weken mochten Fee Loobuyck en Lidya Chuitieva aantreden, nadat ze al de voorrondes waren gepasseerd.

Fee kon met haar opvallende stem en haar goeie performance alle vier de juryleden “omdraaien”. De een na de ander drukte op de knop.

Fee mocht naar de volgende ronde, de Knockouts. Daarin nemen telkens groepjes van drie kandidaten uit hetzelfde “team” het tegen elkaar op. Coach Alex Callier selecteert dan zijn favoriet voor de liveshows. Vanavond is te zien of Fee een stap verder mag. Te volgen op VTM vanaf 20u40.

Fee en Lidya lieten zich in Knesselare al opmerken in onder meer Banddate en optredens met het KMTO-combo, en met de muziekvereniging WIK en WIKit. De beide zangeressen staan ook op de affiche van het Eurovisie-lenteconcert van de fanfare op zaterdag 4 mei 2019 in de sporthal.

Hieronder het eerste “publieke” optreden van Fee en verderop dat van Lidya