Muziek en zang op maat bij KMTO

 

KMTO vzw (Knesselaars Muziek- en Toneelonderwijs) organiseert vanaf 15 september opnieuw cursussen gitaar, zang, drums, toetsen, saxofoon en koper. De vzw geniet de steun van de fusiegemeente Aalter. Onder de nieuwe lesgevers dit jaar ook vier Knesselaarse talenten.

Het KMTO geeft al sinds 1990 lessen voor jongeren en volwassenen en ondersteunde zo al jaren de vele muziekbands in Knesselare en omgeving, de muziekvereniging WIK en andere, de Knesselaarse toneelgroep en de koren van Knesselare en Ursel. Vanzelfsprekend is de school er ook voor de individuele muzikant die op zoek is naar initiatie of bijscholing, de kleuterjuffen, de leiding van jeugdbewegingen …  De cursussen worden gegeven door professionele muzikanten of masterstudenten van het conservatorium.

In principe krijgt een cursist een halfuur individueel les per sessie, maar kleine combinaties van leerlingen (bvb. 1 uur met twee) zijn ook mogelijk. De lessen vinden plaats in de lokale muziekschool, Hoogte 3. Ze worden gegeven op avonden in de week (tussen 17 en 22 uur), eventueel op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.

Knesselaars talent

We verwelkomen onder de lesgevers ook vier Knesselaarse muzikale talenten, waarover we meer verklappen  in een volgend bericht.

Inschrijven kan best via mail naar janvdc@telenet.be. Vermeld uw naam, adres, geboortedatum en keuze instrument. Via dat kanaal worden nadien ook de lestijden en het inschrijfgeld geregeld.
Eén jaar les volgen (15/9 tot 15/6) kost 180 euro (18 jaar) of 190 euro. De lessen starten op 15 september.

Voor de workshop KOOR VOOR KINDEREN volgt er een aangepast inschrijfgeld. Tine De Blaere coacht kinderen van 8 tot 16 jaar (10 repetities + toonmoment op vrijdag van 17u tot 18u: vrijdag 7, 14, 21 oktober/ 18, 25 november/ 2, 9, 16, 23 december en toonmoment op het einde van de rit).

Meer info: Jan Van de Casteele: janvdc@telenet.be of 0476 409 791

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s