Ook leeftijd verbindt mensen… Meer dan honderd kopjes (2017)

De 85-jarigen: Eerste rij: André De Baets (Kapelle), Agnes van Hooreweghe, Antoine Roose en Maria Lips, Tweede rij: Gerard Versluys, Anna De Roo, Simonne Moelaert, Lutgarde De Spiegelaere, Sylvère Mestdagh, Margriet De Muynck. Derde rij: Madeleine Bouché, Paula Oosterlinck, Jeanette Compernolle en André De Baets. Achteraan: Marcel Wille, Jozef Van den Kerchove, Margriet Staelens en Anna Verniest.

De 75-jarigen

De 75-jarigen: Eerste rij: Christian De Clerck, Liliana Ryserhove, Rita Hoste, Marie-Louise De Meyer, Romain Puype. Tweede rij (op eerste trapje): Roger Stevens, Monique Van Hulle, Annie Wittevrongel, Jeanine Schoonacker, Irene Beernaert en Roger Schelstraete. Derde rij; Gabriëlle Van der Wee, Christiane Vanden Brande, Annie Ryserhove, Rita Verheecke en Denise Vermeersch. Bovenaan: Norbert Verbeke, Arnold Van Belleghem, Alain Meire, Jano De Deyne en Gerard Almey.

 

De 70-jarigen

 

 

 

 

 

 

 

 

De 70-jarigen: Eerste rij: Gabrielle De Rycke, Rita Dhaens, Pascal Neirynck, Magda Lippens,Monique Almey, Maire-Rose Henri. Tweede rij: Hubert De Dobbelaere, Rita Engels, Rosana Dalle, Francine Longueville, Rosanne Smessaert, Liane Van Vyve, Jim Verplancke en Luc Claeys. Derde rij: Franky Verheye, Willem Strobbe, Roland Plasschaert, Willy Delnat, Theo Steyaert, Lena Van Quathem, Rita De Craemer, Roger Buysse, Christiaan Mestdagh, André Ornelis, F. Willems. Vierde rij bovenaan: Luc Gussé, Francine Gussé, Blasid Mattheeuws, Rita D’Hooge, Rita Neyt, Gabriël Dhondt,  Marc Lefevre, Frans Lanckriet, Alfons De Baets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 65-jarigen – Onderaan: Carine Mestdagh, Magda Martens, Francine Coryn, Marleen De Muynck. Tweede rij: Gerard Van De Kerckhove, Marie Christine Baele, Vera Willems, Rita Taghon, Anita Van Landschoot. André Martlé, Derde rij: Rita De Vylder, Jeanine Verbeke, Albert Lammens. Gerard De Spiegelaere, Vierde rij: Remi De Spiegeleire, Rudy Focquaert, Eric Mouton, Jozef Goethals

De 50-jarigen (alfabetisch): Baele Thierry, Brusselle Kristel, Daeninck Jan, De Coninck Geert, De Steur Guido, De Clercq Danny, Dobbelare Anneke, Dupercyn Vicky, Florijn Kathy, Heyse Thierry, Neirynck Anneke, Sierens Martine, Trenson Herlinde, Van Hoorebeke Gino, Vermeire Jo, Verwilst Frank, Van De Walle Filip, Van De Walle Rosine, Van Deynze Luc, Vyncke Heidi (wie die namen per rij kan plaatsen mag ze doorsturen naar janvdc@telenet.be – we herschikken ze graag)

WILT U KNESSELAARS NIEUWS OP DE VOET VOLGEN?

MAKKELIJK. NOTEER UW EMAILADRES IN HET PASSENDE VAKJE RECHTS NAAST OF ONDER DIT ARTIKEL EN DRUK ENTER. ZO BENT U ALTIJD METEEN MEE