Muziekschool 25 jaar actief, KMTO 30 jaar

De muziekschool is als een driewieler weer vertrokken. De school bestaat 25 jaar, het KMTO werkt 30 jaar.

muziekschool-bie-eerste-foto-amv-ca-1990De muziekschool is als driewieler weer vertrokken: de lessen muziek, woord en dans in het filiaal van de academie van Aalter (voor de kinderen), de KMTO-cursussen piano, gitaar, zang, saxofoon, koper en drums voor jongeren en volwassenen en de zondagcursussen van de jazzacademie Hoeilaart.

Dit schooljaar bestaat KMTO 30 jaar en de Knesselaarse muziekschool 25 jaar. Op de foto de eerste klas notenleer bij die start. Leerlingen moesten voordien voor alle lessen naar Aalter. KMTO zorgde enkele jaren voor busvervoer. Bij de start van de school verviervoudigde het aantal inschrijvingen in het eerste jaar. Tegelijkertijd opende KMTO ook deuren voor jongeren en volwassenen. Later dit schooljaar meer hierover.

Voor de KMTO-cursussen (halfuur les individueel) kan ook in de loop van het schooljaar nog worden ingeschreven via bericht naar kmto@knesselare.be of 0476 409 79

kmto-digitale-flyer2016-2017

 

kmto-digitale-flyer2016-2017