Knesselare trekt muziekdoos weer open

 

Muziekliefhebbers (starters, gevorderden) kunnen vanaf 14 september weer terecht in de cursussen van het KMTO. Die zijn er voor al wie “goesting” heeft om (beter) te leren zingen of om een instrument te leren spelen. De workshops/lessen zijn er voor individuele geïnteresseerden, maar vanzelfsprekend ook voor al wie sociaal en muzikaal wil bezig zijn, met de muzikale maten, in de muziekverenigingen, de koren en de vele bands (pop, rock, etc.) die in de regio Knesselare archief zijn. De handrem heeft lang genoeg dicht gestaan.

Ook de Aalterse academie opent de deuren. Daarover meer info in TotAalter en HIER.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s