Na groenpark heropent nu ook recyclagepark (maar Knesselare blijft dicht)

 

Ne het groencomosteringspark heropent nu ook het recyclagepark Aalter-centrum en dat op 20 april, maar dan wel met verplichte reservatie. Waarom dat ook in Knesselare niet kan, al was het maar voor gras en groen, is hier voor velen een raadsel.

Na de heropening van het groencomposteringspark is het op maandag 20 april 2020 om 9.00 uur de beurt aan het recyclagepark in Aalter-centrum. Om de toestroom in goede banen te leiden, moet het parkbezoek verplicht en op voorhand gereserveerd worden via www.aalter.be/afspraak, de Aalter-app of tel. 09 325 22 00. Het groencomposteringspark blijft zonder reservatie toegankelijk.

Het recyclagepark in Knesselare en de groeninzameling in Ursel blijven dicht. Meer drukte voor Aalter, meer en verder gerij voor Knesselare. We zullen doorgaan … Maar wat niet is kan komen. Als dat uitstel maar geen afstel wordt.

Groen

Op dinsdag 7 april opende eerst het groencomposteringspark in de Durmelaan opnieuw de poorten. Bij de opening was het heel druk. Maar de situatie stabiliseerde zich vrij snel. Het bezoek van 119 inwoners zorgde bij de opening voor een wachttijd van 1 uur. Daarna slonk de rij al snel. In de namiddag volgden er nog 136 bezoekers. Er worden maximum 4 auto’s toegelaten in het park. Andere auto’s wachten voor de slagboom. Slechts één persoon mag uitstappen bij het lossen. Wat je wel en niet mag aanbieden in het park, alsook de openingsuren, lees je op www.aalter.be/groencomposteringspark.

Practica recyclagepark

Het recyclagepark in de Durmelaan zal vanaf maandag 20 april 2020 tot 82 reservaties per dag toelaten. Er zijn 76 vrije sloten op weekdagen en 82 vrije sloten op zaterdag. Je kan steeds tot twee werkdagen (inclusief zaterdag) op voorhand reserveren via:

  • www.aalter.be/afspraak > Maak een afspraak > Reservatie Recyclagepark
  • de knop ‘Afspraken’ in de Aalter-app > Reservatie Recyclagepark
  • tel. 09 325 22 00, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 u tot 12.00 u en van 13.30 u tot 17.00 u (op dinsdag tot 19.00 u). Op zaterdag van 9.00 u tot 12.00 u.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s