Paulspixels strooit met honderden foto’s

 

Houdt u van fotografie? Paul Verhoestraete, al van bij de start medewerker van Knesselaars Nieuws, opende onlangs een interessante fotowebsite ‘Paulspixels’ via Flickr. Het wordt een fotobank van zijn fotografisch werk, dat u hier kan volgen. Paul start met 458 foto’s (alstublieft), en dat is nog maar het begin.

Je kunt alles wat ik tot nu toe gepubliceerd heb zien op https://www.flickr.com/photos/186394010@N08/albums

Paul noemt zichzelf een “gepassioneerde amateurfotograaf”, maar die bescheidenheid hoeft eigenlijk niet. Paul loopt al jaren in Knesselare rond om hier ‘portretten te trekken’, maar zijn fotografie gaat veel verder dan dat. Er zijn zijn talloze fotoreportages van Knesselare en omgeving, zijn beeldverslagen van zijn vele reizen, maar ook zijn thematische collecties rond de meest verschillende onderwerpen.

“Bedoeling is enerzijds gewoon geïnteresseerden te bereiken die in de meest ruime zin geïnteresseerd zijn in fotografie en anderzijds hen er eveneens toe aan te zetten fotografie ook als hobby te kiezen. Het digitale tijdperk waarin we nu leven biedt zoveel mogelijkheden, zoveel kansen. De toepassingen zijn eindeloos en je kan er eigenlijk altijd proberen een persoonlijke visie in te stoppen. Een humoristische ondertoon, een emotionele verbondenheid, een gemoedstoestand, een zoektocht naar schoonheid (jaja Peter De Roover)  enz…enz…”, aldus Paul.

Om zijn site te openen plaatste Paul alvast twintig fotomapjes, met telkens een ander thema. De collectie wordt maandelijks aangevuld met drie tot vijf nieuwe mappen. Bij elke nieuwe post geven we een seintje op Knesselaars Nieuws.

Toegang is heel eenvoudig. Plaats de link  https://www.flickr.com/photos/186394010@N08/albums bij je Favorieten en je komt bij het openen en aanklikken automatisch op Paulspixels met al de nu al vrijgegeven fotomappen. Je kiest er dan bv. één map uit om verder te bekijken en nadien kun je gewoon klikken op ‘back to albums list’ of nog eenvoudiger, gewoon op ‘klik op vorige pagina’.

Commentaar en opbouwende kritiek is altijd welkom, wetende dat ik een gepassioneerde amateurfotograaf ben die goed weet wat hij nog allemaal niet weet over fotografie.

Als voorproefje hieronder enkele voorbeelden uit telkens verschillende mapjes die nu al zijn geplaatst. Het zijn beelden uit vijf mappen: IN VLAANDEREN – KNESSELARE – RAAR MAAR WAAR – COMPOSITIE – GENT – ANDERS BEKEKEN – DIEREN

Om naar de site PaulsPixels te gaan, klik HIER

de nieuwe mappen voor februari zullen zijn : KNESSELARE – WINTERBEELDEN REEKS 1 – DOEL BLIJFT BESTAAN – CAFE ZONDER BIER – BRUGGE – PORTRETTEN UIT DE BLOEDPROCESSIE (het gaat hier uitsluitend over ‘gezichten’) – ONBEKEND BRUSSEL?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s