KnesselaarsNieuws, na drie jaar

 

KnesselaarsNieuws drie jaar actief. We gaan nog even door.

 

KnesselaarsNieuws (www.knesselaarsnieuws.net) kwam er in de herfst van 2017 als een vrij en ongebonden initiatief, met als hoofddoel op deze website/blog een en ander te publiceren over de actualiteit (1) en over het Knesselaars erfgoed (2). Dat laatste vooral willen we “ontsluiten” voor een breder publiek. Aanvankelijk werkten we alleen met een nieuwsbrief,  later publiceerden we ook de meeste artikelen via Facebook.

We hadden gehoopt dat een jaartje vol te houden. Het zijn er ondertussen drie geworden. We stellen vast dat na bijna drie jaar 550 mensen de blog volgen en dat we via Facebook zo’n 820 mensen bereiken.

Er zit nog wel een en ander in onze koffer. Zonder beloften, maar met hoop dat het nog even kan duren. We danken alle lezers voor de belangstelling, de mensen die ons informatie en materiaal bezorgen, onze gelegenheidsmedewerkers en natuurlijk onze vaste fotograaf/medewerker en co-piloot Paul Verhoestraete.

Jan Van de Casteele (janvdc@telenet.be)

Ter info van de Facebookvolgers toch dit:

De teksten en foto’s laten zich iets makkelijker lezen en bekijken op een groter scherm.  Maar vooral dit: alle teksten (en we zijn op weg naar de vijfhonderd artikelen) blijven er bewaard en raadpleegbaar (scrollen of zoekrobot gebruiken).

Inschrijven op de blog kan makkelijk: open de link http://www.knesselaarsnieuws.net Klik er op om het even welk artikel, en vul in het vakje rechts je e-mailadres in. “Enter” even en de zaak is rond.