WIKit enthousiast aan de slag op kermiszaterdag

 

De jonge muzikanten van WIKit (de “jongskes van de fanfare”) kruiden zaterdag hun optreden met vocaal talent uit eigen rang, met samenspel met een DJ en met de in het WIKit-nest geboren coverband The Impulse. Mooie mix voor een uitje op kermiszaterdag 6 oktober.

Al drie jaar vinden een kleine dertig jonge muzikanten (kopers, houtblazers, saxen, slagwerk) mekaar om samen te musiceren. Het optreden van aanstaande zaterdag 6 oktober begint om 20 uur en duurt een uurtje.

Op het optreden lichte en bekende muziekstukjes. Voor enkele nummers wagen de 25 muzikanten zich aan een aantal nummers samen met een DJ YGO.(Ygor Lammens). In WIKit zit met Lidya en Yarno ook vocaal talent.

Na het optreden blijven vier WIKit-muzikanten op het podium. Zij startten dit jaar met succes en al veel optredens als de band ‘Impulse’. Vier jongeren die uitpakken met leuke covermuziek. Na het optreden van The Impulse draait DJ YGO dansbare muziek.

“We spelen graag voor publiek en daarom nodigen we Knesselaarse muziekliefhebbers uit om hun kermis bij ons te vieren”, aldus de dirigente Fien Van de Casteele.

Waar en wanneer: gemeentelijke feestzaal in de Kloosterstraat, kermiszaterdag 6 oktober 2018. Deuren open om 19u30. Een organisatie van de muziekvereniging Willen is Kunnen Knesselare en de WIKit-jongeren. Een nieuw element in een lange kermistraditie van de fanfare die al vanaf begin de jaren 1990 op die avond optredens van bands, WIKiQuiz en WIK-Oktoberfiesten organiseerde. Kaarten aan de zaal kosten 6 euro. In voorverkoop 4 euro (te reserveren bij wikitknesselare@gmail.com)

Hieronder nog in een prentenbak wat beelden uit de jonge loop van Wikit (meeste beelden van Paul V.)

Deze slideshow vereist JavaScript.