Cogetamafest: één klik volstaat…

“Es ’t er wa te doen misschien?”… Op zondag 13 augustus tweede editie van het gratis parkfestival Cogetama Fest in het Hemelrijkpark in Knesselare. Te veel om op te noemen, maar KnesselaarsNieuws maakt het u makkelijk. Eén klik en je weet welke rook er zondag uit welke sigaar komt. We zetten alles nog eens op een rijtje. “De ingrediënten blijven dezelfde, maar het belooft nog strafferen toebak te worden”, aldus de organisatoren. Ze toveren het Hemelrijkpark om tot een sfeervol geheel, waar je kan genieten van live-bands, kinderanimatie, DJ’s, originele gerechtjes van de lokale chefs, drinks met onder meer het Cogetama IPA bier, en nog veel meer. De hele namiddag door ook een unieke tentoonstelling van foto’s en van Cogetama-collecties van verzamelaars uit het ganse land. Een overzicht van de evenementen van 14 uur tot 02 uur met meer info voor wie vooraf al wil proeven van het aanbod. En van het voorgerechtje dat vrijdag al voor ambiance kan zorgen.

Vrijdag 11 augustus zal het Hemelrijkpark volledig in zijn plooi gelegd zijn voor Cogetama Fest. U kunt er al meegenieten van de sfeervolste plek van Knesselare. Verwacht je aan een gezellige avond in het park met groot kampvuur en duizenden lichtjes. DJ Gianni Focquaert komt rustige plaatjes draaien en wordt daarbij ondersteund door enkele lokale muzikanten met live sax en percussie. BBQ kampioen Tom De Jaeger steekt de vlam in zijn Oklahoma en zorgt voor lekkere hapjes op topniveau.

 

 

Zondag 13 augustus

14:00 – 19.00 Cogetama EXPO (zie ander bericht hierover op deze blog). De nostalgie rond het merk Cogetama is groter dan ooit. Het Cogetama-erfgoed wordt in de kijker gezet met een aantal stands en live sigarenmakers. 

14:15 – 15.30  optreden van Wikit, de jeugd van WIK en de fanfare Willen is Kunnen, met onder meer de uitvoering van de Cogétamamars (GVdC)

15.00 – 17.00 Marino Punk (meer info: hier)

16.00 – 19.00 Belleke’s Feestfabriek + Grimestand
16.30 – 17.00 Zittend circus act 1 – De Sierk

17.00 – 18.00 Vagabundos (mainstage) meer info: lees hier

17.15 – 18.35 Verdammte Spielerei  meer info: lees hier
18.30 – 19.00 Zittend circus act 2 – De Sierk

19.00 – 20.30 Mucho Gusto met zanger Peter Versluys  (mainstage) meer info: lees hier
20:30 – 21.15 Verdammte Spielerei

21.15 – 22.15u BLOW trio (mainstage) meer info: lees hier
22.15 – 22.45u DJ-Set Flavour Drop met onder meer Gianni Focquaert meer info: lees hier

22.45 – 24.00u Seventy & Orange met onder meer Luc De Roo en Philip Madou (mainstage) meer info: lees hier
24.00 – 02.00 DJ-set Flavour Drop

 

Dit alles met dank aan deze organisatoren:

De trekpaarden van Cogetama Fest zien het wel zittenVolg www.knesselaarsnieuws.net – U vindt er ook bijna 200 artikels over Knesselare. U kan er inschrijven (vakje rechts naast elk artikel op de site: emailadres invullen en enter, moeilijker is het niet). Dan bent u altijd mee.