Eethuizen blijven zorgen voor uw warme voeding – denk aan uw dorp

 

Ook voor de Knesselaarse restaurants en cafés is het dezer dagen kreunen in crisistijd. Voor de cafébazen zat er niet anders op dan te sluiten. De meeste eethuizen deden dat ook, maar pasten zich aan. Een overzicht.

DE LITANIE (De Plaats)

Bistro De Litanie was een tijdje volledig dicht, maar ondertussen kan je er opnieuw terecht voor afhaalmaaltijden en dit van 16 tot 20 uur op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonische reserveren voor en tot 14 uur.
Bestellen via 0476 23 23 82. Meer info: www.cafelitanie.com/

 

 

 

DE SWAENE (De Plaats)

Ook in De Swaene pakt men “de moeilijke tijd” aan met afhaalbare lunchboxen (16 euro per persoon). Het menu verandert wekelijks (zie Facebook).

  • Info en bestelling: telefonisch tot 16 uur op het nr 0478 40 77 14
  • Afhalen kan tussen 16 en 20 uur
  • Levering aan huis mogelijk tussen 16 en 20 uur
  • Twee lunchboxen, met wissel vlees of vis.
  • Zeven op zeven open

 

DE STAMINA (Urselseweg)

Bij de Stamina kunt u de hele dag en zeven dagen op zeven terecht voor de bestelling van een democratische dagschotel (7 euro, enkel hoofdgerecht / weekendmenu 10 of 16 euro), zowel voor middag- als avondeten.  Wat er op het menu staat leest u op Facebook  https://www.facebook.com/de.stamina.75

Bestellen via Facebook/Messenger of bellen naar Kristel, 0487 60 84 12

 

 

 

 

TJOP’S (Kerkstraat)

Op de site Tjop’s@Home alle details over mogelijke bestellingen op die stek.

Dus:

keuze maken op https://www.tjops-grillhouse.be/tjop-s-home (1)bellen naar 0493 29 90 97 en keuzes doorgeven (2) – Bestelling afhalen (3a) bij Tjop’s Grillhouse, Kerkstraat 5 (alle dagen van de week vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur) of gewoon thuis laten bezorgen (3b) via Bezorging@Home.

FRITUREN

Natuurlijk zijn er ook nog onze twee Knesselaarse frituren en zeg nu zelf, zo nu en dan eens een pakje friet van de frituur, met een en ander erop en eraan, dat heeft wel iets. De frituurhouders wijzen erop dat alle voorschriften (afstand houden, hygiëne etc.) worden gerespecteerd.

DE FRIETSHOP (Urselseweg)

De Frietshop is alle dagen open, behalve de woensdag, van 11.30-13.30 uur, van 17 tot 22 uur. Bestellen en afhalen kan  telefonisch op 09 375 79 18. Meer info op www.frietshopknesselare.be

PATAT (Kerkstraat)

Open van woensdag tot zondag van 11.30-13.30 en van 17.15 tot 22 uur. Maandag en dinsdag uitzonderlijk gesloten tijdens de huidige coronaperiode. De frituur is open voor afhaling, maar men kan ook bestellen en afhalen op een uur van afspraak op 09 335.44.46 en gsm: 0476 99 20 52. Meer info op de site www.frituurpatat.be/

MING DYNASTY (Chinees restaurant, Veldstraat): tijdelijk volledig gesloten

PIZZA-PITTA (Urselseweg): voorlopig geen info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s