WIKit bracht boterkoeken met muziek

Muziek en ontbijt, een prima combinatie, zo bleek op zondag 15 januari. Onze feestzaal liep alvast vol voor een optreden van WIKit, het jongerenensemble van de fanfare. De fanfare werd een jaar geleden verrijkt met een jongerenorkestje WIKit. Na een goed jaar repeteren trad de groep onder de leiding van Fien Van de Casteele al eerder op in Aalter, in de Flabuit en als voorprogramma van het WIK-concert in de kerk. Vorige zondag kwamen een tweehonderd mensen luisteren naar een optreden in de feestzaal in de Kloosterstraat. Het optreden was gekoppeld aan een ontbijt. Later op het jaar speelt WIKit ook het voorprogramma van het Lenteconcert van WIK met Jo Lemaire. Hieronder een prentenbak met fotomateriaal van Anthony Stevens.

Deze slideshow vereist JavaScript.