En nog eens honderd nieuwe prenten in Pauls Pixels (juli 2020)

 

We maken graag plaats, met wat vertragingen in deze rare zomer, voor nog een (voorlopig) laatste reeks prenten op de fotoblog van Paul Verhoestraete. De reeks Pauls Pixels, die liep van januari tot juli 2020 was een eerste kennismaking met de uitgebreide fotocollectie van onze “medewerker van het eerste uur”.

Hieronder weer vier themafoto’s als lijntje naar meer dan honderd foto’s over die thema’s op de blog van Paul. Andermaal mooie collecties. De vier beelden hieronder verwijzen naar de thematische collecties Straatmuzikanten, Regenschermen, Straatfotografie en Getooide Hoofden op de blog ‘Paulspixels’: Eerst hieronder even kijken en dan: KLIK HIER

Hiermee ronden we een eerste kennismaking met de blog PaulsPixels af. Die blijft vanzelfsprekend on line, met de vele honderden beelden uit Pauls collectie die we hier in het voorbije halfjaar in deze rubriek publiceerden. Maar met nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s