PaulsPixels: februari 2020

 

Op de fotosite van Paul Verhoestraete zijn opnieuw vijf mappen gepubliceerd, dit keer series over Brugge (Bloedprocessie), over het unieke dorp Doel (‘Doel blijft bestaan’), een pakket Knesselaarse winterbeelden, en mappen onder de titel ‘Café zonder bier’ en ‘Onbekend Brussel’.

Paul Verhoestraete, medewerker van Knesselaars Nieuws, opende vorige maand de fotowebsite ‘Paulspixels’ (via Flickr), een fotobank van zijn fotografisch werk, met om te starten een kleine vijfhonderd foto’s. Elke maand komen er een aantal thematische mappen bij. We verwijzen u telkens met één beeld per thema naar de ruimere mappen via het aanklikken van deze link: KLIK HIER

Voor wie vorig bericht hierover heeft gemist: lees HIER

In onderstaande prentenbakje dus niet meer dan een kleurrijk voorproefje van het nieuwe pakket. Voor het gemak van de mogelijks geïnteresseerden zijn die mappen bovenaan geplaatst en bij de thematitel staat ook (Febr. 2020) vermeld. Zo zal men steeds onmiddellijk zien wat de nieuw toegevoegde mappen zijn.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

link https://www.flickr.com/photos/186394010@N08/albums

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s