Kaartenverkoop toneel start op 1 februari

 

De toneelgroep van de Strijdbroeders/Rederijkerskamer Sint-Elooi speelt in maart zeven voorstellingen van het stuk ‘Eer de haan kraait’. De kaartenverkoop start op 1 februari.

Een kleine Vlaamse stad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op een koude winteravond worden tien burgers door de Duitse bezetter opgepakt en samengebracht in de kelder van een verlaten winkelhuis. Wanneer de ware reden van hun aanhouding en de daaraan verbonden consequenties duidelijk worden, beseffen de tien dat ze voor een onmenselijke keuze staan.

Eer de haan kraait’, van de Slovaakse schrijver Ivan Bukovcan, is een spannend psychologisch drama dat het publiek confronteert met de absurditeit van een oorlog, niet op het slagveld of in de loopgraven, maar tussen de vier muren van een donkere kelder.

De regie is in handen van Geert Van Ryckeghem.

Spelen mee: Piet Arnaut, Let Clincke, Sofie De Bree, Meike De Bruyne, Geert De Groote, Christa Grijp, Lieve Vandendriessche, Marnix Van Heyste, Dries Van Rafelghem, Geert Van Ryckeghem en Koen Wittevrongel. Meer info: geert.de.groote@skynet.be

Kaarten (12 euro) kunnen elektronisch gereserveerd worden vanaf 1 februari bij de Rederijkers http://www.rederijkers.be

-18-jarigen, studenten en leden Opendoek krijgen 2 euro terugbetaald

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s