Bjorg, jongen toch …

 

Soms past vooral stilte.

Supporters Bjorg willen zich nog meer laten zien 24 MEI 2019

De supportersclub van Bjorg wil nog meer in de kijker lopen. De club pakt uit met een pasdag voor supporters (25 mei) en later op het jaar met een groots supportersfeest.

Stel u voor dat Bjorg …  27 APR 2019

Vijfde in de Brabantse Pijl, zesde in de Amstel en vierde in de Waalse Pijl. Bjorg Lambrecht neemt zijn plaats in bij de top. Zondag 28 april nog eens een topprestatie?

Bjorg piept weer aan het venster 12 APR 2019

Ze twijfelden, sommige Knesselare wielerliefhebbers. Doet hij het of doet hij het niet? Maar onze jonge wielerbelofte komt eraan. Voorlopig nog op kousenvoeten, misschien straks met een stevige pas vooruit.

Matchbox Bjorg krijgt op 1 december zijn fanclub 10 NOV 2018

Onze Knesselaarse trots Bjorg Lambrecht krijgt op 1 december wat hij verdient: een heuse fanclub in De Sportkring, bij Jona en Ronny.

Zilveren Bjorg reed een “berekoers” 28 SEPT 2018

Bjorg Lambrecht was in  het WK wielrennen voor beloften de sterkste man in koers, maar moest vrede nemen met een zilver. De Zwitser Hirschi maakte het verschil in de afdaling.

Bjorg ziet het wel zitten, dat WK op 28 september (interview) 27 SEPT 2018

Luc De Muynck trok voor KnesselaarsNieuws met z’n vragen naar de jonge Bjorg Lambrecht. Vrijdag 28 september wordt het op het WK in Insbruck menens voor onze Knesselaarse belofte.

Bjorg prima in Spanje. En nu naar het WK… 15 SEPT 2018

Onze Knesselaarse wielerbelofte Bjorg Lambrecht presteerde prima in de twee ritten in de Vuelta, waarin hij een paar keer voluit mocht gaan. Straks gaat hij als favoriet naar het WK voor beloften.

Bjorg wint in Noorwegen eerste koers bij de profs 25 MEI 2018

De jonge Knesselaarse wielerbelofte Bjorg Lambrecht won in Noorwegen zijn eerste wedstrijd bij de profs. In de slotrit van de Tour des Fjords klopte hij ervaren ratten als Michele Albasini en Edvald Boasson Hagen in een spurt bergop. Een paar prenten en een filmpje van de spurt.

Pech voor Bjorg en Jens 16 JAN 2018

Pech voor Bjorg Lambrecht die in Australië niet mocht starten in de rittenwedstrijd Tour Down Under. Zijn seizoen begint met vertraging. Ook pech voor Jens Almey die het Europees kampioenschap aan zijn neus zag voorbijgaan.

Bjorg nu ook kandidaat Sportman van het jaar… en ander sportnieuws 23 11 2017

Een beetje sportnieuws nu en dan, ook dat is Knesselaars Nieuws. In deze aflevering aandacht voor VK Knesselare in een cruciale periode op zoek naar zekerheid over het behoud, voor basketbalclub Gembas, vorig jaar kampioen en nu op zoek naar een vaste plek in eerste provinciale, voor onze flandrien Bjorg Lambrecht en voor trainer Henk…

Bjorg, 25 oktober 2015, 18 jaar jong (Foto Paul V.)

%d bloggers liken dit: