Zingen, blazen, tokkelen of drummen? Info muziekschool Knesselare

Overvalt u ook al eens de goesting om zelf muziek te maken, te zingen of een instrument te leren spelen? De muziekschool van Knesselare (KMTO) opent straks weer de deuren. Voor jongeren en volwassenen: cursussen zang/vocals, gitaar, kopers, drums, piano, sax, initiatie notenleer.

De Knesselaarse Muziekschool (KMTO) organiseert al zo’n dertig jaar cursussen voor jongeren en volwassenen, om de muziekliefhebbers extra kansen te geven om op eigen tempo, en passend bij de eigen belangstelling een cursus zang of instrument te volgen. Een unieke kans voor wie niet terecht kan in het officieel muziekonderwijs.

In afspraak met de academie van Aalter zijn de cursussen voorbehouden voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Wie jonger is krijgt alle kansen in de academie, die ook in Knesselare een filiaal heeft. Meer hierover? Lees Muziek, dans en woord. Opendeur en info muziekschool Knesselare

Verankerd

Muziek is meer dan behoorlijk verankerd in Knesselare. Er zijn blazers en drummers, gitaristen en toetsenisten die meespelen in de fanfare, in Wikit of in de vele groepen en bands (pop, rock, folk) die in Knesselare actief zijn. Er zijn de zangers die actief zijn in de koren of als solist(e) of backing vocal bij lokale groepen.

Niet weinig cursisten van de muziekschool schoven door naar een stevige hobby voor het leven. Die zie je dan ook opduiken op tal van evenementen, van concerten tot Cogetamafest tot Banddate, van de feestzaal tot de Priezze of de Flabuit, van optredens in de kerk tot in de kroeg. De KMTO-cursussen zijn er ook voor wie in de klas of in de jeugdbeweging met muziek wil of moet omgaan en voor de muziekliefhebbers die zich thuis met muziek willen amuseren.

Alle praktische info op deze folder.