Als Deboot fietst… Van Amerika naar Cogétama Zomert

 

Op  dinsdag 28 augustus is Wouter Deboot te gast op de Literaire Late Night in het Hemelrijkpark (Kerkstraat 50). Deze activiteit is een blikvanger in het evenementenprogramma ‘Cogétama Zomert’: zomerse activiteiten voor jong en oud van 27/8 tot en met 31/8.

Wouter Deboot (Foto Estate Consult)

De festiviteiten starten maandag 27 augustus.

Jongeren en volwassenen kunnen maandag 27 augustus in het Hemelrijkpark ontstressen tijdens een yogasessie (van 19 tot 20 uur). Vooraf inschrijven is hier niet nodig.

Dinsdag 28 augustus om 17 uur is er een Zomerboekenverkoop (boeken voor kinderen en volwassenen).  Daar kun je leesvoer kopen voor een prikje. Een organisatie van het Knesselaarse bib-team. Om 19 uur verwelkomt Knesselare Wouter Deboot tijdens de Literaire Late Night in het Hemelrijkpark (Kerkstraat 50, Knesselare). Wouter is bekend van ‘Iedereen Beroemd’, onder meer door zijn fietstocht dwars door Amerika. En nu heeft hij over dat avontuur  ook een boek geschreven, onder dezelfde titel. Hij doet zijn relaas in het Hemelrijkpark. De pop-upbar is open met hot dogs, burgers en Budweiser.

Woensdag 29 augustus van 19 tot 20 uur kan u meeproeven van een felle energieke les Body Work-out voor volwassenen (choreografie voor iedereen haalbaar).

Donderdag 30 augustus was er om 19.30 uur een “Open Mic Night” gepland. Die is inmiddels geannuleerd en wordt vervangen door een ‘Junior Dansbar’ (lees: heuse kinderdisco met gekend dj-duo). “Alle kinderen nodigen we uit om de beentjes te komen strekken in het park. Ouders kunnen van die gelegenheid gebruik maken om eentje te drinken op het terras van onze pop-upbar”, aldus Annelies Van Laecke.

En vrijdag 31 augustus wordt de week afgerond met een einde-van-de-vakantiefeest in Club Tropical (initiatie ukelele spelen om 19 uur en initiatie salsa om 20 uur. Hiervoor is inschrijven niet nodig. Iedereen welkom met of zonder partner.

 

Het grootste deel van het programma is natuurlijk voor kleuters en kinderen, maar die activiteiten zijn zo goed als allemaal uitverkocht (controleer eventueel via link verderop)

De diensten zorgden voor een afwisselend programma voor het jonge volkje. Maandag is er een initiatiesessie circus en dans (16 uur voor kinderen en hun ouders) en bakken de kinderen een ‘metselaarstaart’ samen met de bewoners van de Parkresidentie. Dinsdag is er een ravot-je-rot-dag, woensdag een dagje voor sportieve kleuters en kinderen. Donderdag komt poppentheater Pedrolino voor de kleuters, terwijl lagereschoolkinderen gaan kijken hoe het er op een radioredactie aan toe gaat.

Meer info (onder meer over reservering) vindt u hier: Cogetama zomert (van 27 tot 31 augustus)