Waarom je op 10 en12 augustus beter in Knesselare bent (met prentenbak)

De organisatie van Cogetama Fest maakt zich op voor de derde editie van Cogetama Fest. Dit jaar wordt er op vrijdag 10 augustus en zondag 12 augustus gefeest in het Hemelrijkpark.


Wie met de mensen van Cogetama Fest praat, weet het al: nog groter worden hoeft echt niet. “Er zal dit jaar nog meer de nadruk gelegd worden op sfeer en gezelligheid. De doelstellingen blijven dezelfde: het mooie park in de kijker zetten, het erfgoed van Cogetama onder de aandacht brengen en mensen samenbrengen”, zegt Kristof De Blaere namens de organisatie.

Op vrijdag 10 augustus wordt het feest iets kleiner opgevat, maar wordt het nog zo gezellig. Er is een live optreden van Skunk City met aansluitend plaatjes door DJ CRōWN. Een nieuw initiatief van de organisatie is “Cogetama draait door”. Stuur een playlist in van 30 min. in via cogetamafest@gmail.com. De playlists die het beste aansluiten bij een zomerse en chille parksfeer zullen geselecteerd worden.  Denk aan: easy listening, soul, blues, jazz, funk… of aan artiesten als Neil Young, Nina Simone, Marvin Gaye, Bill Withers, Curtis Mayfield enz.

Zoals de traditie het wil, wordt Cogetama Fest op zondag geopend door de plaatselijke fanfare Willen is Kunnen en Wikit, de jongeren van de fanfare. Er zijn twee podia voorzien, waardoor er onafgebroken live muziek zal zijn tussen 14 en 24 uur. De organisatie koos op muzikaal vlak voor een bonte mix van lokaal talent in combinatie met enkele verrassende ambiancemakers. Op de affiche: Gitano Swing, Die Verdammte Spielerei, Karibu Orchestra, Company B, Liz Aku, Cafe Con Leche, Brass Rave Unit en DJ Flavour Drop.

Er zal weer een mooie selectie van foodstands aanwezig zijn met topgerechten van lokale chefs. In de  wijn- en champagnebar wordt het extra gezellig vertoeven. En ook voor de kinderen wordt er opnieuw voldoende animatie voorzien. “Het belooft dus opnieuw een straffe editie te worden. We kijken ernaar uit om iedereen opnieuw te verwelkomen in het gezellige park van Knesselare. Volg de laatste updates via de Facebookpagina van Cogetama Fest”, besluit De Blaere.

Een terugblik om weer goesting te krijgen…klik hier

Deze slideshow vereist JavaScript.