Witte winter in Knesselare

Omdat het misschien wel uitzonderlijk was, maar vooral omdat het zo mooi was, overspoelden alle media ons met prenten over het sneeuwoffensief van begin deze week. We doen hieronder hetzelfde met een met sneeuw gevulde Knesselaarse prentenbak van onze fotograaf Paul Verhoestraete.Wie er op Knesselaars Nieuws vorig jaar nog niet bij was kan via onderstaande links in de aanloop naar een winterwende nog even terugblikken over wat we daar vorig jaar mee deden.Opnieuw duimen we voor een witte kerst, maar dan wel in de wetenschap dat het geleden is van 1964 dat we die hier nog meemaakten. Toen lag er 17 cm sneeuw in Ukkel en was ook heel Vlaanderen besneeuwd met het grootste sneeuwtapijt in de twintigste eeuw.

In Toch een beetje witte kerst in Knesselare en in Kerstwensen met een wit-Knesselaarse prentenbak kan u nog meer foto’s van wit-Knesselare bekijken.

Deze slideshow vereist JavaScript.