Ook leeftijd verbindt mensen…

Reünies van leeftijdsgenoten zijn populair. Ook leeftijd verbindt mensen. Zo kwamen in 2016 de 60-, 65-, 70, 75- en 85-jarigen samen, de ene groep al wat uitgebreider dan de andere. Allemaal mensen met een “schoon cijfer” op de taart. We geven de foto’s aangevuld met de namen van de deelnemers aan de bijeenkomsten nog graag even mee. Voorop de 85-jarigen, wat had u gedacht? De 70-jarigen waren bijna aan onze aandacht ontsnapt. Met dank aan een alerte schepen van Feestelijkheden Sabine Van Wonterghem, die ons dat meteen meldde, konden we ook die groep toevoegen, al moeten we de namen nog even op het passende rijtje plaatsen.

De 85-jarigenfoto-85-jarigen

Zittend: Lea Mouton, Anne De Grauwe,  Clara Sierens en Irma De Neve – Staand: Elza Creëlle, Gerard Roeyens, Willy Calsyn, Georges Verdonck, Agnes Van de Kerckhove, Willy De Neve, Maria Van den Heuvel, Gaby Van den Kerchove en Julien Martlé. (Foto: Nancy Van Parys)

De 75-jarigen75-jarigen-s15

Eerste rij (vlnr): Monique Bakeland, Andrea De Sutter, Pia Verheye, Rita Steyaert – Tweede rij: Stefaan Van Wonterghem, Antoine Maes, Maria De Neve, Jeanine Neyrinck, Ghislène Plasschaert, Jean Neirynck, Derde rij: Yvette De Simpelaere, Gustaaf Carette, Rosa Bollaert, Robert Van Hulle, Ivan De Keere. Bovenst rij: Monique Martlé, Adelin Focquaert, Lucien Taghon, Robert De Grande, Odette Van Kershaver, Jeanine Neirynck, Firmin Van Vynckt – (Foto: Jan Vermersch)

De 70-jarigen

Voorlopig nog niet netjes op naam geklasseerd: Antoine De Dobbelaere, Clement De Vreese, Rita Lameire, Luc Van Severen, Gaston Dobbelaere, Annie Hallaert, Roland Mouton,Luc Van Heyste, Lucrèce Verbeke, Rita Versele, Jona De Neve, Roza Lippens, Emeric De Bleeckere, Maria Schelstraete, Gilbert Benoot, Walter De Coster, Ronnie Callier, Julien De Prest, Richard Wittevrongel, Urbain Vesschemoet, Marie-Christine De Muyt, Karl Huber, Carlos De Baets, Jenny De Meulenaere, Elsie D’Hooge, Maurice Lammens, Christiaan De Muynck, Johan Neirynck, Greta De Backer, Achiel Huyvaert, Madeleine Vion, Mariella Verniest, Walter Taghon en Adelin Goethals

De 65-jarigen65-jarigen-18092016

Vooraan zittend, eerste rij: Johan Gussé, Rita De Sutter, Karine Saintobyn, Monique De Vylder, Lutgarde De Muynck, Jeanette Vyncke, Greta Gussé en Darline Neyt – Tweede rij, zittend: André De Bruyne, Anne Schelstraete, Magda Van Oost, Annie Wille, Rita Poelman, Vera Van Poucke, Monique Trenson en Maria Geirnaert – Staande, vlnr: Luc Lefebvre, Paul Verhoestraete, Christ Demunter, Ronny Wittouck, Erik Termote, Paul De Muynck, Luc De Muynck, Carlos De Blaere, Cyriel Huyvaert, Arnold De Vreese, Ivan Tanghe, Rudi De Jaeger, Norbert Vermeire, Marc Goethals, Norbert Serlet, Romain Versluys, Freddy Dhanes, Jozef Claeys, Carlos Strobbe, Carlos Mestdagh, Herwin Demeyer en Daniël De Spae. (Foto: Greta VdC)

De 60-jarigen60-jarigen

Bovenaan: Willy De Sutter, Annemie Cooreman, Eddy Plasschaert, Greta Verheecke, Luc Lambrecht – Midden: Renaat De Blaere, Philippe Debackere, Carine Timmerman, Luc Van Paemele, Eddy Termote – Onderaan: Marleen Van Kerrebroeck, Mia Borlé, Marianne Claeys, Katrien Van de Casteele, Hugo Gyselbrecht, Jean-Pierre David.